En ledende leverandør av compliance.

ECOVIS Norge

Eksperter innen regnskap, lønn, skatt, rådgivning, MVA og global mobility for det norske markedet.

En ledende leverandør av compliance.

ECOVIS Norge

Eksperter innen regnskap, lønn, skatt, rådgivning, MVA og global mobility for det norske markedet.

by ecovisnorway
EGENSKAPER OG ERFARING
ECOVIS i Norge består i dag av et team på 15 eksperter som i over 10 år har tilbudt tjenester til internasjonale og lokale selskaper og konsulenter som driver virksomhet i Norge. Våre tjenester omfatter alt fra rådgivning og etablering av selskaper til arbeidstillatelsessøknader, MVA, regnskap, lønn og å opptre som arbeidsgiver for konsulenter. Vårt særlige fokus rettet mot internasjonale virksomheter som opererer i Norge har over tid medført at vi har bygget opp et sterkt fagmiljø innen komplekse utfordringer man vil møte i det norske markedet.
ECOVIS INTERNATIONAL
ECOVIS International er et ledende globalt konsulentfirma med opprinnelse i det kontinentale europa. Vi består av 8 500 mennersker som opererer i 80 land. Fokuset er på rådgivning og kjernekompetanse innen skatterådgivning, regnskap, revisjon og juridisk rådgivning. For å lese mer om ECOVIS International kan du trykke her.

Lønn. Noe alle lever av. Vi også.

Ecovis har med mange års erfaring innen lønnstjenester erfaring og kunnskap på hvordan det både gjøres riktig og effektivt.

Arbeid i ulike land og en verden som blir mer og mer global. Store utenlandske prosjekter og utleie av konsulenter.

Med det kommer ekstra behov knyttet til tjenester relatert til immigrasjon, bosetting, tillatelser og flytting. Sjekk med oss hvordan vi kan gjøre en forflytning av mennesker til Norge til en lek.

Regnskapsføring er en naturlig del av det å bedrive en virksomhet i Norge. Ta kontakt med oss hvis du vil vite hvordan vi kan gjøre dette enkelt, smidig og korrekt for deg.

Vår konsulenttjenester

Vårt mål er å kunne alt om det norske markedet, og våre konsulenter er eksperter i å guide bedrifter med prosjekter i vårt land. Det er en rekke ting man må tenke på når man opererer i markedet, og det er av vår oppfatning helt avgjørende å få riktige råd allerede fra starten av.

Hvordan vi kan hjelpe

Våre tjenester innebærer alt fra selskapsetablering, lønn, MVA-representasjon, skatterådgivning, arbeidsgivertjenester til så vel relocation og immigration-tjenester inkludert arbeidstillatelse, finne bosted, åpne bankkonto og andre relevante tjenester.

Kort fortalt har vi harmonisert våre tjenester til å innebære alt man trenger for å starte, operere og avslutte et selskap i Norge, inkludert håndtering av ansatte. Vi tror at fordelen med å få alt på et sted gjør ting enklere og mer effektivt, samt gir oss rom til å planlegge hele løpet til en virksomhet.

HVORDAN VI HJELPER DIN VIRKSOMHET
Få alle råd og tjenester på ett sted.
Analyse

Vi hjelper våre kunder med å være “compliant” i Norge, både for selskap og ansatte.

Nytenkning

Det er vanskelig å være innovativ innen compliance, men vi bruker vår erfaring og kunnskap til å finne den mest innovative og effektive løsningen for ditt selskap i Norge.

Arbeidsgivere

Vi hjelper arbeidsgivere med å finne den beste løsningen for deres ansatte i Norge.

BLI EN SUKSESS

Våre kunder stoler på oss hver dag for å sikre at de opererer på en korrekt måte i Norge.

Top